Laden Evenementen

« Alle Evenementen

✶ SOEP & FEITEN – LOUIS DE JAEGER ⇢ De Republiek ! GEANNULEERD !

14 december om 12:00 - 13:00

In volle telewerktijden is een lunchpauze met spreker organiseren minder evident. Daarom annuleren we de volgende editie van Soep & Feiten waar Louis Dejaeger onze gast was. Dit was meteen ook de laatste editie van dit jaar. Meer info over de programmatie van 2022 volgt later! Volg zeker het Facebookevent om op de hoogte te blijven.

 

Sta bij een kom dagverse soep stil bij de actualiteit. Tijdens Soep & Feiten zoomt een gastspreker op een hot topic in terwijl je tijdens je lunchbreak van een kom soep en je eigen boterhammen geniet. De thema’s zijn divers: geschiedenis, (wereld)politiek, maatschappelijke vraagstukken, economie, wetenschap … En de link met Brugge is nooit veraf!

DINSDAG 14 DECEMBER: LOUIS DE JAEGER ⇢ GEANNULEERD!!
De Brugse eco-entrepreneur Louis De Jaeger wil zoveel mogelijk grond duurzaam maken. Dit doet hij als tuin-, landbouw- en landschapsarchitect, als spreker én als auteur. Zijn boek ‘We eten ons dood’ is een boeiende ontdekkingsreis van New York tot de Westhoek,waarbij hij op zoek gaat naar een bewuste ecologische invulling van zijn landbouwersmissie. Een confronterend verhaal dat ongemakkelijke waarheden blootlegt over wat we eten, wat het met ons doet en wat het met onze planeet doet, maar ook hoopvolle oplossingen geeft.

Soep & Feiten is een initiatief van De Republiek, Avansa Brugge, Masereelfonds en Openbare Bibliotheek Brugge

Gegevens

Datum:
14 december
Tijd:
12:00 - 13:00