Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klinkende Kroegen: Live music in De Republiek

7 augustus om 18:00 - 8 augustus om 00:00

Op woensdagavond knalt het weer in juli en augustus dankzij Klinkende Kroegen! Op 7 augustus is het in De Republiek te doen.
Samen met KAAP en Cactus Muziekcentrum strikten we volgende twee toppers:

⇢ SUSOBRINO 
De Belgisch-Boliviaanse producer en instrumentenverzamelaar Susobrino, het alterego van producer en instrumentenverzamelaar Bart Vanobbergen, mixt elektronica met Zuid-Amerikaanse traditionele percussiemuziek. Sinds hij de Champion Sound Beat Battle (tweemaal!) won en debuut-EP Mapajo uitbracht, zit hij op de radar van Lefto en Red Bull Electropedia als ‘most up-and-coming artist’.

⇢ PAARD
Dit Gentse trio timmerde het voorbije jaar aan een ware cultreputatie in de Arteveldestad, aangevoerd door drummer en enfant terrible Sigfried Burroughs. Bassist Owen Perry Weston zagen we onder meer al aan de zijde van Coely, Wim Segers en zijn vibrafoon kennen we vooral van zijn exotische, Afro-Cubaans geïnspireerde combo Compro Oro. Space age-jazz-wave, was dat al een ding? Zo niet, met Paard nu wel.

✶ woensdag 7 augustus 2019
✶ Grand Café De Republiek
✶ 21u: Susobrino ⎜22u30: Paard (tot 24u) ⎜ DJ’s-van-het-huis it.takes.two draaien de avond aan elkaar

✖︎ Op woensdag 7/8 is de keuken van het Grand Café gesloten (lunch & diner)! Iedereen welkom vanaf 18u voor Klinkende Kroegen! ✖︎

Gegevens

Begin:
7 augustus om 18:00
Einde:
8 augustus om 00:00

Locatie

De Republiek

Organisatoren

De Republiek
KAAP
Cactus Muziekcentrum