Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

TURBO Sessies – over startups in de muzieksector ✺ AMOK

12 november, 2019 om 20:00 - 23:00

De TURBO Sessies zijn avonden waarop creatievelingen en ondernemers inzicht geven in hun ondernemend en inspirerend verhaal. Via een inspirerende keynote vertellen ze over hun inspiraties, opstart, valkuilen en successen, tips ’n tricks voor andere jongeren, en wat hun toekomstdromen zijn. Tijdens AMOK nodigt TURBO drie ondernemende creatievelingen uit de muzieksector uit.

Sprekers:
Elisabeth Ouni (founder APolaroidStory)
Dorian Perron (mede-oprichter Groover)
Vincent Reinders (founder Radio Radio & 22tracks)

✶ TURBO Sessies – over startups in de muzieksector ⎜ 12 november 2019
✶ AMOK pop-up (Sint-Jakobsstraat 33) ⎜ 20u
✶ gratis ⎜ inschrijven verplicht via Eventbridemeer info

⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤

Tijdens AMOK duikt kunstencentrum KAAP de Brugse Stadsrepubliek in, en wij doen graag mee. Not your average festival. Onze wijk wordt binnenstebuiten gekeerd, ongewone dingen op al even ongewone locaties. Muziek in alle vormen, talks en performance. AMOK verklankt, verbeeldt en verbindt de stad met meer dan 50 performances en zo’n 200 artiesten. Het epicentrum van het festival bevindt zich in onze straat. Er is de AMOK pop-up aan de overkant van De Republiek met een vinyl-shop, optredens, babbels, bar … en natuurlijk is er ons Grand Café als AMOK meeting-point.

Het volledige programma ontdekken kan je hier. Wij overgoten een aantal vertrouwde Republiek concepten met een AMOK sausje en zetten graag een aantal co-producties extra in de verf: Amokathon ⎜Handmade Sounds ⎜Brieven aan de Stad ⎜ Soep & Feiten ⎜Turbo Sessies ⎜Chalk & Talk

✶ 8-17 november 2019
✶ Pik je AMOK programmakrant op in De Republiek vanaf vrijdag 25/10.
✶ www.amokbrugge.be

Gegevens

Datum:
12 november, 2019
Tijd:
20:00 - 23:00