MEMO PIMIENTO PRESS Mac Plush

Klinkende Kroegen ✹ Memo Pimiento - LaRosa - Louiz

Op woensdag 10 juli schuiven we de stoelen en tafels aan de kant, want het Grand Café wordt die avond een Klinkende Kroeg! Feest - geheel gratis - mee op de beats van DJ's LaRosa en Luiz en de opzwepende live muziek van Memo Pimiento.

DSC 3292

Samen met KAAP maakten we volgende mooie line-up:

 •  19u00 — Louiz (DJ op het terras)

  Louiz' set wordt een funky house, dance & electro mix om helemaal in de mood te komen. Reeds 3 jaar geeft ze bij dj-duo Guy&Ikke graag van jetje met iets stevigere dancebeats en all time favourite bangers. Echter zoekt haar alter Ikke graag inner peace in chille, zomerse house mixjes
 • 21u00 — Memo Pimiento (live optreden in het Grand Café)

  Dit duo van de Mexicaanse producer en multi-instrumentalist Memo en zangeres Manon ontstond in Brussel, en brengt hoogst aanstekelijke, psychedelische electro cumbia waarin vele andere latin en world stijlen verzeild raken. In 2018 verscheen het eerste album bij Rebel Up! Records. Tijdens Klinkende Kroegen zal het nieuwe album Hybrid Guncentraal staan, waarin de melange van stijlen next level gaat. Hoogst aanstekelijke dansmuziek waarin de oorspronkelijke rauwe vonk van de hoogtijdagen van de salsa goed herkenbaar is.

   
 • 22u00  LaRosa (DJ op het terras)

  LaRosa (25 j.) is een Braziliaanse/Spaanse DJ met een grote liefde voor techno en Baile funk. Deze jonge vrouw uit Brugge experimenteert graag met deze twee genres en creëert zo een unieke ervaring die je niet mag missen!

 • 23u30 — EINDE

Praktische info

woensdag 10 juli 2024
19u00 - 23u30

De Republiek Grand Café
Sint-Jakobsstraat 36
8000 Brugge

GRATIS, inschrijven niet nodig

We maken samen stad. Ook met jou.
 • De Republiek 
 • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!