DSC 0465

Bezoek het vernieuwde conservatorium

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Avansa en De Republiek zetten de komende maanden de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. We willen vooral inspireren, maar ook heel concreet op weg zetten. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Laat je verrassen door deze gloednieuwe reeks workshops, bezoeken achter de schermen, fietstochten, challenges… Fijne activiteiten die prikkelen en knappe praktijken in de etalage zetten. En bovendien; allen dragen ook bij aan een beter klimaat!

Klimaatalliantie website 1

Bezoek het vernieuwde conservatorium

Architect Maarten Baeye van Studio Bont neemt ons mee voor een exclusief bezoek achter de schermen in het recent vernieuwde Conservatorium. Hij doet het concept van de verbouwingen uit de doeken, neemt ons mee langs de nieuwe ruimtes en toont ons hoe ze oog hadden voor duurzame en klimaatvriendelijke ingrepen, én dat in een beschermd pand. Schepen Minou Esquenet verwelkomt ons met een inleidend woordje en als uitsmijter geeft Karen François (medewerker Duurzame energie bij de Stad) je nog tal van tips mee rond duurzaam en klimaatvriendelijk renoveren. Zo kan je de opgedane inspiratie meteen in de praktijk omzetten!

i.s.m. Studio Bont, Stad Brugge en Conservatorium Brugge

✹✹✹

Met deze reeks zetten De Republiek & Avansa de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorge
n

©️ foto: Studio Bont

Praktische info

18 november 2023
14u tot 16u

Conservatorium Brugge
Sint-Jakobsstraat 23-25
8000 Brugge

gratis

Deze activiteit is volzet!

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!