De Republiek | Privacy & cookies

Cookie policy

De Website (www.republiekbrugge.be) maakt gebruik van cookies. Dit kunnen eigen cookies zijn (eerstepartijcookies) en cookies van derden wiens diensten op de Website (kunnen) gebruikt worden (derdepartijcookies). Deze cookieverklaring informeert u over het gebruik van deze cookies.

U kunt uw voorkeuren via uw browser op elk gewenst moment wijzigen. Zie daarvoor de handleiding onderaan (4. Hoe kan ik cookies beheren/verwijderen?). U kunt op elk moment uw toestemming voor onze cookies intrekken, zelfs als u daarvoor toestemming hebt gegeven. Vergeet echter niet dat als u niet instemt met sommige van onze cookies, dat de gebruikerservaring hieronder kan lijden.

1. Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken de Website op uw computer worden bewaard. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Wanneer u de Website later opnieuw bezoekt, wordt deze informatie opnieuw naar onze servers of naar die van de betreffende derde partij teruggestuurd. Op die manier herkent de Website uw browser en kan u de Website opnieuw raadplegen volgens uw persoonlijke voorkeuren.

Aangezien cookies persoonsgegevens zijn, wordt de verwerking ervan beheerst door onze privacyverklaring (zie hierboven). De verwerking van functionele cookies is gebaseerd op ons gerechtvaardigd belang, aangezien de functionele cookies vereist zijn voor de goede werking en beveiliging van de Website. De overige cookies zullen niet geplaatst worden tenzij de Website hiervoor uw toestemming gekregen heeft.

2. Hoe worden cookies ingedeeld?

2.1. Herkomst

Eerstepartijcookies zijn cookies die rechtstreeks door vzw De Korrelatie op de Website geplaatst worden.

Derdepartijcookies zijn cookies die door derden op de Website geplaatst worden, met name doordat vzw De Korrelatie elementen van andere websites incorporeert.

2.2. Levensduur

Permanente cookies: blijven op uw apparaat aanwezig voor de levensduur van het cookie. Ze worden geactiveerd telkens u de Website bezoekt.

Sessie cookies: vereenvoudigen en linken de handelingen van de gebruiker aan elkaar tijdens de browersessie. Telkens u het browerscherm opent, worden deze cookies tijdelijk geplaatst. Sessie cookies worden verwijderd zodra de browser wordt afgesloten.

2.3. Functie/doeleinde

2.3.1. Functionele cookies: zorgen ervoor dat alle onderdelen van de Website optimaal functioneren. Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn voor de goede werking en de beveiliging van de Website. Deze cookies kunnen zonder toestemming worden geplaatst.

2.3.2. Niet-functionele cookies: worden geplaatst voor statistische, sociale en commerciële doeleinden en staan los van de technische ondersteuning van de Website en voldoen niet aan de voorwaarden om vrijgesteld te worden van de toestemmingsverplichting. Uw uitdrukkelijke toestemming is vereist voor de plaatsing van deze cookies.

2.3.2.1. Analytische cookies geven weer hoe u de Website gebruikt. Op basis van deze verzamelde informatie wordt een statistische analyse gemaakt om zo de structuur, navigatie en inhoud van de Website gebruiksvriendelijker te maken en te verbeteren.

2.3.2.2. Via marketingcookies wordt het online advertentieaanbod gepersonaliseerd. Aan de hand van een profiel, opgesteld op basis van uw klik- en surfgedrag op de site, krijgen zowel de Website als derden inzicht in de campagneprestaties.

Hieronder worden tevens de socialemediacookies verstaan. De artikelen en video’s die u op de Website bekijkt, kan u door middel van buttons delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van cookies van socialemedianetwerken, zodat deze u herkennen op het moment dat u een artikel of video wilt delen. Daarnaast plaatsen socialemedianetwerken ook cookies wanneer we hun content integreren in onze artikels, bijvoorbeeld wanneer een YouTube-filmpje wordt ingeladen.

Indien sociaalnetwerksites via onze Website deze cookies plaatsen om (uw) gegevens te verzamelen, heeft vzw De Korrelatie geen invloed op het gebruik van en de manier waarop zij met deze gegevens omspringen. Meer informatie hieromtrent vindt u in de privacyverklaringen van de sociaalnetwerksites, die telkens opgegeven worden in onderstaande lijst van actieve cookies. Houd er rekening mee dat deze privacyverklaringen op elk moment door de sociaalnetwerksites gewijzigd kunnen worden.

3. Welke cookies gebruikt vzw De Korrelatie?

3.1. Functionele cookies – eerstepartijcookies

Deze cookies zijn noodzakelijk voor een goede werking van deze website. Deze cookies kunnen zonder toestemming geplaatst worden. U kan deze daarom niet weigeren als u de website wil bezoeken.

Cookie

Duur

Inhoud

Doel

CraftSessionID

Sessie

Anonieme sessie-ID.

Gebruikt door Craft, ons content management systeem.

CRAFT_CSRF_TOKEN

Sessie

Betrouwbaar webverkeer toelaten.

Gebruikt door Craft, ons content management systeem.

cookie-consent

1 jaar

Dismiss

Verbergt de cookiemelding en onthoudt je voorkeur.

<property-id>_username

7 dagen

Deze cookie begint met een hele reeks cijfers en letters, gevolgd door _username.

De gebruikersnaam van login onthouden.

3.2. Niet-functionele cookies: analytische cookies – derdepartijcookies

De Website maakt gebruik van Google Analytics. Deze cookies houden bij hoe vaak u de Website bezoekt, welke zoekmotor en zoekterm u gebruikt, op welke link u klikt, en hoe lang u de Website bezoekt. Deze gegevens laten toe om statistieken samen te stellen waarmee we inzicht kunnen krijgen in de manier waarop mensen gebruik maken van de Website, zodat wij de structuur en inhoud van ervan kunnen verbeteren. U kan deze cookies uitschakelen door te surfen naar

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Deze cookies kan u weigeren als u de Website wil bezoeken.

Cookie

Duur

Inhoud

Doel

_ga

2 jaar

Gebruikersidentificatie

Gebruikers van elkaar onderscheiden.

_gat

1 minuut

1

Verzoek-rate beperken.

_gid

24 uur

Houdt uw pad doorheen de Website bij.

Analyse van de websitebezoeken.

__utma

2 jaar na installatie

Het aantal keer u de Website bezoekt, wanneer uw eerst bezoek was en waneer uw laatste bezoek was.

Analyse van de websitebezoeken.

__utmv

2 jaar na installatie

Aangepast variabele gegevens die op gebruikersniveau opgeslagen worden.

Analyse van de websitebezoeken.

__utmz

6 maand na installatie

Op welke manier de gebruiker de Website binnenkwam (bv. via Facebook of de Google zoekmachine).

Analyse van de websitebezoeken.

3.3. Niet-functionele cookies: marketingcookies – derdepartijcookies

De Website maakt gebruik van socialemediacookies van derde partijen, in functie van targeting en adverteren. Deze cookies kan u weigeren als u de Website wil bezoeken.

Cookies door Google Adwords, Google Adsense en andere derde partijen van Google

Cookie

Duur

Inhoud

Doel

CONSENT

18 jaar

Detecteert of de gebruiker marketingcookies geaccepteerd heeft.

Noodzakelijk voor het naleven van de GDPR en het plaatsen van de cookies hieronder.

NID

6 maanden

Uniek ID dat het toestel van de gebruiker identificeert.

Targeting/adverteren.

ANID

2 jaar

Onthoudt recente zoekopdrachten, eerdere interacties met advertenties of zoekresultaten van een adverteerder en uw bezoeken aan de website van een adverteerder.

Targeting/adverteren. Deze cookie stelt Google in staat om advertenties aan te passen op Google-sites, zoals Google Zoeken.

IDE

1 jaar

Gebruikt door Google DoubleClick om de gebruiker te tracken na het klikken op een advertentie.

Targeting/adverteren.

Meten en optimaliseren van advertenties en mogelijkheid tot targeting.

test_cookie

Gebruikt door Google DoubleClick om te controleren of je browser cookies kan verwerken.

Targeting/adverteren.

SSID, SID, SIDCC

1 jaar

Informatie over hoe de gebruiker de Website gebruikt en welke advertenties de gebruiker mogelijks heeft gezien voor zijn bezoek aan de Website.

Targeting/adverteren.

_gcl_au

7 dagen

Informatie over advertentie-efficiëntie doorheen websites die Google Adsense gebruiken.

Targeting/adverteren.

__gads

2 maand

Meet je interactie met advertenties en zorgt dat je niet te vaak dezelfde advertenties te zien krijgt.

Targeting/adverteren.

_gac_<property-id>

3 maand

Campagnegegevens opslaan en Google Ads voorzien van een betrouwbare manier om interacties met ons bedrijf te meten.

Targeting/adverteren.

Meer informatie over Google-cookies: https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB&gl=uk

Cookies door YouTube

Cookie

Duur

Inhoud

Doel

YSC

Sessie

Deze cookies houdt bij hoeveel views embedded video’s krijgen. Zo worden die opgeteld bij het totaal aantal views van de video.

YouTube-performance.

VISITOR_INFO1_LIVE

5 maand

Houdt de kijkvoorkeuren van de gebruiker bij.

Targeting/adverteren.

SAPISID

1 jaar

Een profiel bouwen van de gebruiker om zo relevante advertenties te tonen.

Targeting/adverteren.

PREF

5 maand

Een profiel bouwen van de gebruiker om zo relevante advertenties te tonen op andere sites.

Targeting/adverteren.

LOGIN_INFO

2 jaar

Om te weten of je ingelogd bent op YouTube om zo knoppen zoals ‘Later bekijken’ goed te doen functioneren.

YouTube-performance.

HSID

1 jaar

Een profiel bouwen van de gebruiker om zo relevante advertenties te tonen op andere sites.

Targeting/adverteren.

APISID

1 jaar

Een profiel bouwen van de gebruiker om zo relevante advertenties te tonen op andere sites.

Targeting/adverteren.

__Secure-SSID

6 maand

Beveiligde versie van de cookie die gebruikt wordt bij HTTPS-verbindingen. Inhoud gelijk aan SSID.

Targeting/adverteren.

__Secure-HSID

6 maand

Beveiligde versie van de cookie die gebruikt wordt bij HTTPS-verbindingen. Inhoud gelijk aan HSID.

Targeting/adverteren.

__Secure-APISID

6 maand

Beveiligde versie van de cookie die gebruikt wordt bij HTTPS-verbindingen. Inhoud gelijk aan APISID

Targeting/adverteren.

__Secure-3PSID

2 jaar

Beveiligde versie van de cookie die gebruikt wordt bij HTTPS-verbindingen. Inhoud gelijk aan SID.

Targeting/adverteren.

__Secure-3PAPISID

2 jaar

Beveiligde versie van de cookie die gebruikt wordt bij HTTPS-verbindingen. Inhoud gelijk aan SAPISID.

Targeting/adverteren.

Meer informatie over Google-cookies: https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB&gl=uk

Cookies door Facebook

Cookie

Duur

Inhoud

Doel

fr

3 maanden

Slaat informatie over de ingelogde Facebook-gebruiker op.

Targeting/adverteren.

sb

965 dagen

Browserinformatie.

Authentificatie/login.

datr

2 jaar

Browser ID.

Veiligheid en integriteit van de Website.

tr

Sessie

Anonieme data over het bezoek van de gebruiker aan de Website, zoals aantal bezoeken, gespendeerde tijd, welke pagina’s bezocht werden …

Targeting/adverteren.

_fbp

90 dagen

Gebruikt om een aantal advertentieproducten te leveren, zoals real time bidding van derdepartij-adverteerders.

Targeting/adverteren.

_fbc

90 dagen

Deze cookie wordt alleen geplaatst als je via Facebook op de website komt.

Targeting/adverteren.

4. Hoe kan ik cookies beheren/verwijderen?

4.1. Browserinstellingen

Via uw browserinstellingen kan u de installatie van cookies weigeren. Meer informatie over het uitschakelen van cookies of het beheren van de cookie-instellingen voor uw browser vindt u in de volgende lijst:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

Firefox: https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Safari (iOS): https://support.apple.com/nl-be/HT201265

Safari (MacOS): https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=nl_BE

Gebruikt u een andere browser? Ga dan na of de procedure voor uw browser wordt vermeld op de website www.allaboutcookies/manage-coo.... Deze website is uitsluitend in het Engels.

4.2. Cookies verwijderen:

U kan ook op elk moment de reeds geïnstalleerde cookies verwijderen van uw computer of mobiel eindapparaat.

4.3. Advertentiecookies weigeren:

Indien u de advertentiecookies (o.a. van Google of Criteo) wil weigeren, kan u dit doen via de website http://www.youronlinechoices.com/

Indien u geen reclame wil ontvangen op basis van uw surfgedrag en de remarketing cookies, zoals deze van Google, kan u de instellingen wijzigen van de Google Ads Preferences Manager. Google raadt tevens het installeren van de Google Analytics Opt-out Browser Add-on aan.

Volgende link bevat bijkomende informatie over hoe u kan beheren welke informatie door uw webbrowser wordt gedeeld wanneer u met Google diensten interageert op websites en apps van derde partijen: https://policies.google.com/privacy/partners.

4.4. Meer info

Meer informatie over cookies kan u vinden op allaboutcookies.org. Wenst u meer informatie over de privacy-kwesties rond internetreclame? Volg www.youronlinechoices.com.

YouTube (https://www.youtube.com/static...)

Vimeo (http://www.vimeo.com/cookie_policy)

Spotify (http://www.spotify.com/uk/legal/privacy-policy)

Google (https://support.google.com/ana...)

Campaign Monitor (https://www.campaignmonitor.co... & https://www.campaignmonitor.com/trust/security/)

4.5. Wijzigingen aan dit Cookiebeleid

We kunnen dit Cookiebeleid op ieder moment aanpassen. We raden u aan dit Cookiebeleid regelmatig te raadplegen zodat u op de hoogte bent van de meest recente versie.

Dit Cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 20 juni 2022.


Disclaimer

Deze website is eigendom van vzw De Korrelatie

Contactgegevens: vzw De Korrelatie

Adres maatschappelijk zetel: St-Jakobsstraat 36 8000 Brugge West-Vlaanderen België

Telefoon: 050 73 47 64

E-mail: boekhouding@republiekbrugge.be

Ondernemingsnummer: BE 0450.910.537

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan vzw De Korrelatie of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Vzw De Korrelatie levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal vzw De Korrelatie de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Vzw De Korrelatie kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Vzw De Korrelatie geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Vzw De Korrelatie kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Vzw De Korrelatie verklaart uitdrukkelijk dat het geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Brugge (West-Vlaanderen) bevoegd.


Privacybeleid

1. Inleiding

Wij van vzw De Korrelatie ( "wij", "ons", “onze”, “De Republiek”) doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze website (“www.republiekbrugge.be") voor u volledig veilig te gebruiken is. We begrijpen dat u wilt dat de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt zowel privé als veilig worden bewaard. Dit privacybeleid legt uit hoe we de persoonlijke informatie die u ons geeft zullen gebruiken en hoe we ervoor zorgen dat die veilig wordt bewaard. Het privacybeleid is van toepassing op de verwerking van de persoonsgegevens van klanten, leveranciers, sollicitanten en websitebezoekers. Als u vragen heeft over dit Privacybeleid of u bent het er niet mee eens, neem dan contact op via boekhouding@republiekbrugge.be of op 050 73 47 64 voordat u de website gebruikt. We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Controleer deze pagina om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen.

Vzw De Korrelatie

St-Jakobsstraat 36 8000 Brugge

Maatschappelijke zetel: St-Jakobsstraat 36 8000 Brugge

BTW-nummer: BE 0450.910.537

2. Verzameling van persoonsgegevens

Wij verzamelen uw persoonlijke informatie in een aantal situaties. Wanneer u zich aanmeldt voor onze mailinglijst, vragen wij uw naam en e-mailadres. We verzamelen ook de persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u contact met ons opneemt, als u zich aanmeldt voor een van onze evenementen of bij de aanvraag van een offerte. Tot slot houden we een overzicht bij van berichten die u ons per e-mail verstuurt.

Als u onze website gebruikt, hou er dan rekening mee dat we mogelijk ook de delen van de website die u bezoekt en informatie over uw computer registreren. Zoals de gebruikte browser, uw netwerklocatie, het type verbinding dat u gebruikt (bijv. breedband, ASDL enz.) en uw IP-adres. We doen dit door cookies te gebruiken (hoewel de informatie die we via onze cookies verzamelen anoniem blijft, dus we kunnen niet zeggen wie je bent). Zie ons cookie-beleid hieronder voor meer informatie over wat een cookie is en hoe we die gebruiken op onze website.

3. Verwerking van uw persoonsgegevens

Behalve zoals uiteengezet in deze paragraaf, zullen we uw persoonlijke gegevens nooit zonder uw toestemming aan derden verkopen, uitwisselen of bekendmaken. Deze informatie stelt ons bijvoorbeeld in staat nauwkeuriger advertenties op u af te stemmen. We kunnen uw persoonlijke informatie vrijgeven wanneer wij van mening zijn dat deze geschikt is om te voldoen aan de wet of om onze gebruiksvoorwaarden te handhaven of om onze rechten, eigendommen of veiligheid of andere derden te beschermen. We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met organisaties die namens ons handelen en die de informatie alleen gebruiken om die service te verlenen.

De belangrijkste reden waarom we de informatie die we over u verzamelen en gebruiken, is om u op de hoogte te houden van nieuwigheden, een betere klantenservice aan te bieden, voor administratieve doeleinden en voor het volgen van activiteiten op www.republiekbrugge.be

4. Overdracht van je gegevens naar landen buiten de EER

Wij zullen uw persoonsgegevens niet doorgeven aan partijen die niet in de EER gevestigd zijn, tenzij dat nodig is voor de bedrijfsactiviteiten die u van ons verlangd. Het is mogelijk dat die landen buiten de EER niet dezelfde gegevensbeschermingswetgeving hebben als in de EER en je persoonsgegevens niet op hetzelfde niveau beschermd zijn. In deze gevallen zorgen we er echter voor dat elke overdracht van persoonsgegevens naar landen buiten de EER gepaard gaat met adequate beschermingsmaatregelen alsof de gegevens binnen de EER zouden worden verwerkt en in overeenstemming met de beginselen van dit Privacybeleid.

5. Marketing

Wij wensen u graag informatie te verstrekken over onze (verwezenlijkte) diensten waarvan wij denken dat u die interessant vindt. We kunnen u dergelijke informatie per post, e-mail en/of telefoon sturen, tenzij u ons gevraagd hebt dit niet te doen.

Als u een klant van ons bent of als u ons eerder om informatie en/of diensten hebt gevraagd, kunnen we u informatie per e-mail sturen. In elk marketing e-mailbericht dat we u sturen, geven we u echter de mogelijkheid om u volledig af te melden van onze mailings.

Wij verstrekken uw persoonlijke gegevens niet aan externe organisaties zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Als u niet wilt dat uw informatie gebruikt wordt voor direct marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op via boekhouding@republiekbrugge.be of op 050 73 47 64. Als u besluit dat u geen marketing e-mails van ons meer wenst te ontvangen, gebruik dan het afmeldingsformulier onderaan in een van onze marketing e-mailberichten.

6. Opvragen & aanpassen van persoonlijke gegevens

U beschikt over het wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan vzw De Korrelatie, St-Jakobsstraat 36 8000 Brugge, boekhouding@republiekbrugge.be, gratis de schriftelijke status bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. We zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is voor de doelstelling waarvoor de gegevens verzameld en opgeslagen werden.

7. Uw rechten

U hebt een aantal rechten in verband met uw persoonsgegevens en wat er mee gebeurt. U hebt het recht om:

  • Toegang te krijgen tot uw gegevens en deze in te kijken. Ook mag u bekijken hoe uw gegevens verwerkt worden. U hebt het recht om een bevestiging te ontvangen indien uw gegevens al dan niet verwerkt worden en om, in het geval dat zo is, uw persoongegevens in te zien.
  • Na inzage van bepaalde persoonsgegevens die te laten verbeteren, aanvullen of wissen.
  • Volledig en permanent uit alle systemen en databases gewist te worden. De Republiek is niet altijd verplicht om uw persoonsgegevens op uw verzoek te verwijderen, gezien dit recht enkel van toepassing is op de gevallen en in de mate voorzien door de wet.
  • Een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer u vindt dat uw persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.
  • Uw toestemming in te trekken en u te verzetten tegen de verwerking van uw gegevens voor rechtstreekse marketing. De instemming intrekken of uw voorkeuren in verband met nieuwsbrief, meldingen of uitnodigingen kan u op elk ogenblik wijzigen door te klikken op “uitschrijven” onderaan onze nieuwsbrieven en uitnodigingen.
  • De verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.
  • Uw persoonsgegevens aan een andere verantwoordelijke over te dragen. Dit recht kan slechts uitgevoerd worden wanneer de verwerking plaatsvindt op basis van een overeenkomst die met u afgesloten werd.
  • Automatische profilering te laten uitschakelen en u te verzetten tegen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Indien u meent dat uw rechten geschonden werden hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

8. Links

www.republiekbrugge.be en onze marketing e-mailberichten bevatten soms links naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Ons privacybeleid is alleen van toepassing op www.republiekbrugge.be, en niet op deze andere websites. Zodra u onze website of marketing e-mailberichten hebt verlaten, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud en/of de bescherming en privacy die u aan die websites verstrekt. U dient voorzichtig te zijn en te kijken naar het privacybeleid dat van toepassing is op de betreffende website.

9. Veiligheid

De beveiliging van uw persoonlijke gegevens vinden wij heel belangrijk. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, bewaren we uw gegevens op een beveiligde server en zijn passende veiligheidsmaatregelen getroffen om te proberen wijzigingen, verlies of misbruik van gegevens die onder onze controle staan te voorkomen. Als u op enig moment vermoedt of zich bewust wordt van een beveiligingsincident (dat wil zeggen dat u bijvoorbeeld verdachte communicatie ontvangt van iemand die zichzelf buitensluit als een medewerker van De Republiek of van een dupe-website die beweert aangesloten te zijn bij De Republiek), stuur de mededeling naar ons of meld het incident via e-mail via vzw De Korrelatie, St-Jakobsstraat 36 8000 Brugge of boekhouding@republiekbrugge.be

10. Wijzigingen aan dit Privacybeleid

We kunnen dit Privacybeleid op ieder moment aanpassen. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen laten we u dit weten, maar we raden u aan dit Privacybeleid regelmatig te raadplegen zodat u op de hoogte bent van de meest recente versie.

Dit Privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 20 juni 2022.


Schrijf je in voor de Prijs Jonge Makers '22!