Steun ons

Ondernemers, maatschappelijke organisaties en particulieren kunnen ook met financiële ondersteuning meebouwen aan de stad van morgen. Alleen door goed en veel samen te werken met verschillende belangwekkende lokale en nationale partners, kunnen we onze voortrekkersrol vervullen. Word vriend of co-ondernemer van De Republiek.

DSC 4089 2

Steun ons als vriend van De Republiek

Hoe? 

Als vriend van De Republiek steun je rechtstreeks diverse projecten. Met een maandelijkse schenking van € 10 vergroot je al de impact van onze initiatieven. Zo maak je snel een belangrijk verschil in onze community en in Brugge.

samen stad maken

De voordelen

We leggen onze vrienden graag in de watten:

  • Elk jaar krijg je een persoonlijke uitnodiging voor onze MeetUp, waar je de resultaten van je investering ontdekt én ook de mensen die je steunt ontmoet. Tijdens het event deel je ook je ideeën en gedachten met andere organisaties en mede-stadmakers.
  • Tweemaal per jaar geniet je van een exclusief programma: een speciale editie van DOCtalks, een fietstocht langs de makers van Handmade in Brugge, een bedrijfsbezoek bij een lid van het Brugs Food Lab …
  • Last but not least: je creëert een voelbare positieve impact in onze stad. Dat merk je vanzelf wanneer je kennismaakt met onze projecten en organisaties.

Je kan rechtstreeks je (maandelijkse) bijdrage storten op onze TRIODOS rekening BE65 5230 8116 20 96 met vermelding 'naam + voornaam + vriend van De Republiek'.

Meer info nodig? Pieter vertelt je graag meer over onze projecten en het steunprogramma.

Steun ons als co-ondernemer van De Republiek

Hoe? 

We zoeken steeds innovatieve antwoorden op hedendaagse maatschappelijke uitdagingen. Dat in samenwerking met andere organisaties of overheden, maar ook ondernemers. Onderschrijf je als bedrijf ook die visie en wil je graag sociale innovatie ondersteunen? Dan wordt het dringend tijd dat we elkaar beter leren kennen. Dankzij een gezamenlijke visie op de stad van morgen bouw je actief mee aan nieuwe trajecten, programma’s en projecten.

Wie zoeken we?

We zoeken bedrijven en ondernemers die samen met ons stad willen maken. Samen nemen we een innoverende rol op en delen we kennis en expertise om een antwoord te vinden op maatschappelijke en sociale uitdagingen. 

Voel je je aangesproken en weet je graag meer? Neem dan contact op met Michiel.

Op jouw maat

Wil je als bedrijf, organisatie of particulier De Republiek en onze projecten graag op een andere manier steunen of een partnership op maat uitwerken? Dat kan!

Waarom?

De Republiek is in hoge mate zelfredzaam: het grootste deel van onze omzet halen we uit het Grand Café, het ter beschikking stellen van onze ruimtes en ticketverkoop van evenementen. Daarnaast kunnen we ook rekenen op projectbijdrages vanuit de overheid en onze stad.

Dankzij jouw aanvullende financiële bijdrage, blijven we het hoofd bieden aan diverse maatschappelijke uitdagingen én ook innovatieve oplossingen formuleren. Het laat ons toe die extra mile te gaan om écht een positieve impact te creëren.

Geprikkeld? Pieterjan bekijkt graag met jou de mogelijkheden. 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!