DSC 0465

De stad als spons - fietstocht

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Avansa en De Republiek zetten de komende maanden de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. We willen vooral inspireren, maar ook heel concreet op weg zetten. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Laat je verrassen door deze gloednieuwe reeks workshops, bezoeken achter de schermen, fietstochten, challenges… Fijne activiteiten die prikkelen en knappe praktijken in de etalage zetten. En bovendien; allen dragen ook bij aan een beter klimaat!

Klimaatalliantie website fietstocht

De stad als spons - fietstocht

Hoe kan de stad in de toekomst water beter vasthouden en zorgen voor een goede waterkwaliteit van de Brugse Reitjes? Stadshydrologe Eva Gheselle neemt ons mee op fietstocht langs enkele recente realisaties in en rond Brugge. Aantrekkelijke groene parels met water in de hoofdrol, want zonder water geen groen. Ontdek hoe deze plekken niet alleen mooi en aangenaam vertoeven zijn, maar ook hoe ze bijdragen aan een meer klimaatrobuuste stad. En geen paniek, we houden de voeten droog!

✹✹✹

Met deze reeks zetten De Republiek & Avansa de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorge
n

Praktische info

8 juni 2024
10u00 tot 12u00

Fontein Albertpark
Oostmeers 140
8000 Brugge

Gratis, met inschrijven

inschrijven

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!