DSC 0465

Warmte recupereren - een update rond het warmtenet in Brugge

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Avansa en De Republiek zetten de komende maanden de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. We willen vooral inspireren, maar ook heel concreet op weg zetten. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Laat je verrassen door deze gloednieuwe reeks workshops, bezoeken achter de schermen, fietstochten, challenges… Fijne activiteiten die prikkelen en knappe praktijken in de etalage zetten. En bovendien; allen dragen ook bij aan een beter klimaat!

Klimaatalliantie warmtehekken

Warmte recupereren - een update rond het warmtenet in Brugge

Wat zijn de opties ivm het aanleggen van een warmtenet in Brugge? De stad liet een onderzoek uitvoeren naar mogelijke duurzame warmtebronnen die zouden kunnen worden aangeboord om alle woningen en gebouwen, die idealiter collectief worden verwarmd, duurzaam te verwarmen met een warmtenet. Stadsmedewerker Lies Debbaut geeft de belangrijkste inzichten mee in CC De Dijk. Daarna bezoeken we met de fiets de vernieuwing van het warmtenet van IVBO in de Kleine Pathoekeweg.

✹✹✹

Met deze reeks zetten De Republiek & Avansa de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorge
n

Praktische info

vrijdag 15 november 2024
13u30 tot 18u00

Buurtcentrum de Dijk
Blankenbergse Steenweg 221
8000 Brugge

Gratis, met inschrijven

inschrijven

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!