DSC 0641

Cultuurklik

Op woensdag 20 september vindt in het Concertgebouw de tweede editie plaats van 'Cultuurklik', een jaarlijks ontmoetingsmoment tussen de cultuurhuizen en Brugse leerkrachten.

BP Cultuur Klik 2023 FB post 1080x1080px A

Met een vat vol verbeelding is cultuur dé verbindende factor tussen onderwijs en de spannende samenleving waarin we vandaag leven en leren. Die uitzonderlijke rol vraagt om reflectie, om een babbel tussen beide werelden. Good practices en maatschappelijke thema’s vormen de nodige brandstof voor een boeiende brainstorm. Wie weet welke nieuwe samenwerkingen er ontstaan!

Nog op het programma: een prikkelende introductie van Koen Crul (Oetang vzw), inspirerende infosessies uit het educatief aanbod van de cultuurinstellingen en een workshop creatief denken rond thema’s die door leerkrachten zélf worden aangereikt.

Cultuurklik is een initiatief van het Lerend Netwerk Cultuureducatie Brugge, een overlegstructuur opgericht in oktober 2021 met alle Brugse organisaties die een cultuureducatieve werking hebben, waaronder ook Jeugdfilm in Brugge, een project op het platform van De Republiek.

Praktische info

20 september 2023
14u tot 17u

Concertgebouw Brugge, 't Zand 34

inschrijven

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!