DSC 1507

De Delicate Revolutie #2: Over duurzaamheid

Van sommige ontmoetingen zegt men dat er een voor en na is, omdat ze je leven veranderen. Met De Delicate Revolutie lanceren KAAP en De Republiek een nieuwe reeks waarin een geëngageerde artiest en een vakspecialist elkaar voor de eerste maal ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan en dit in de intieme setting van Korf.

Elly Van Eeghem Tim Dirven44

De Delicate Revolutie is een salon over urgente sociaal-maatschappelijke thema's in relatie tot de manier waarop wij onze levens verbeelden. Verwacht een ontmoeting, een charged first date, waar we bij elkaar vinden wat we niet dachten te zoeken, met elkaar in verbinding gaan en een tedere radicalisatie* ontketenen. Moderator van deze reeks is theatermaker, schrijver en Knack-columnist Martha Balthazar.

De Delicate Revolutie #2: Over duurzaamheid

Voor dit tweede salon in de reeks wordt Martha Balthazar vergezeld door auteur, kunstenaar en theatermaker Elly Van Eeghem.

Kunstenares Elly Van Eeghem werkt vaak in situ met wat en wie daar aanwezig is. Ze maakte een tafelvoorstelling genaamd (Dis)placed Interventions die makkelijk kan meereizen en geïnspireerd werd door een wijkwerking in verschillende wijken in Gent.

Het bezoekt en onderzoekt de delen van de stad die we als bewoners en gebruikers soms dienen her te bekijken. Wat is duurzaamheid? Wat kan dat betekenen in een (artistieke) wijkwerking?

i.s.m. KAAP
Foto ©️ Tim Dirven

Praktische info

zondag 22 oktober 2023
11u

Korf
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

Voor deze activiteit bepaal je zelf hoeveel je kan betalen. Als je een hogere ticketprijs betaalt, dan maak je het mogelijk dat anderen minder betalen. Zo dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten en maken we kunst en cultuur toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

tickets

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Gezocht: vertellers voor PUUR, ons gloednieuw vertelfestival! Stel je kandidaat!