DSC 7917

DOCtalks ALL-IN

Met de reeks DOCtalks willen De Republiek en Cinema Lumière een constructieve dialoog op gang brengen via documentaires die je stof tot nadenken geven. Na elke vertoning gaat Mieke Dumont in gesprek met een expert terzake bij een zondags aperitief.

2663996 all in still 3

ALL-IN

Een documentaire van Volkan Üce, 2021, België, 80 min - trailer

In zijn nieuwe documentaire ALL-IN richt Volkan Üce de schijnwerpers op de relatie tussen het huidige Turkije en West-Europa. Hij volgt Ismail en Hakan, twee timide jongens die voor het eerst gaan werken in een all-inclusive hotel. Hun inwijding in de soms absurde wereld van het westerse toerisme doet hen al snel de vraag stellen: welke dromen zijn het echt waard om na te jagen? "All-IN is onbevangen, licht en empathisch. Niets is universeler dan zoeken naar je weg in het leven. Dat parcours brengt ­onderweg ontnuchtering, en soms ook gelatenheid." De Standaard

Onze gast na de film is Piet Demeyere, woordvoerder van TUI. We polsen naar hun kwaliteitscriteria in het bepalen van reisformules. Wat betekent hun Fair Travel label in de praktijk, slaat dit ook op een duurzaam personeelsbeleid? Voor welke uitdagingen staat TUI in de toekomst? 

Afronden doen we naar goede gewoonte met een zondags aperitief!

Praktische info

zondag 26 juni 2022
10u30 - 13u00

Cinema Lumière
Sint-Jakobsstraat 36
8000 Brugge

€ 10 (standaard tarief) incl. aperitief

meer info & tickets

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Gezocht: vertellers voor PUUR, ons gloednieuw vertelfestival! Stel je kandidaat!