Prod Liza Traen Sugar Love 70x100 h

Expo in het Grand Café: Smallfish.art

Smallfish biedt een toegankelijk platform waar lokale kunstenaars contact kunnen maken met kunstliefhebbers uit alle lagen van de bevolking.

Prod Theo Collie Mating Contestans 60x80 h

Smallfish is een platform die het leven werd ingeroepen om lokale kunstenaars te helpen de volgende stap in hun carrière te zetten. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat we een publiek kunnen laten kennismaken met deze kunstenaars en hun werk. Dit doen we door deze kunstenaars te verzamelen op één website waar je hen gemakkelijk kan terugvinden en zowel de kunstenaar als diens kunst kunnen leren kennen.

Maar kunst is iets dat je best ‘live’ beleeft, in een mooie ruimte die de kunstwerken eer aan doen. Een plaats waar je vrij je tijd kan nemen om even stil te staan bij de beelden die je aanspreken, of zelfs ontroeren. Waar je even de tijd vergeet en een ander zijn/haar creatie je kan inspireren.

Naast het fysiek beleven van kunst probeert Smallfish ook de juiste locatie te vinden voor hun expo’s. De Republiek biedt voor hen een unieke combinatie van een prachtig interieur, verwelkomende sfeer en daardoor ook een divers publiek. Geen fancy gallerijen, geen peperdure werken, maar eerlijke lokale kunst die voor de meeste mensen betaalbaar is. Want kunst is niet enkel voor de happy few, kunst is voor iedereen.

Praktische info

28 juni 2022 - 19 september 2022
12u00 - 01u00

De Republiek Grand Café
Sint-Jakobsstraat 36
8000 Brugge

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!