Kau Trio high res 36 Parc de Forest

Klinkende Kroegen: KAU

Op woensdag 5 juli schuiven we de stoelen en tafels aan de kant, want het Grand Café wordt die avond een Klinkende Kroeg! Feest - geheel gratis - mee op de samensmelting van jazz, broken beats en heavy grooves van KAU.

Smashed 8

Samen met KAAP maakten we volgende mooie line-up:

 • OFFTHERECORDCLUB — 19u00 — DJ op het terras

  Off The Record Club is een fris Brugs dj-duo dat zich stilaan onderscheidt met een selectie die de grenzen van muzikale genres overstijgt. Om tot hun sound te komen putten ze onder meer inspiratie uit hip-hop, r&b, amapiano, house en breakbeat. Ze produceren een energetische mix met pieken en luwtes, van een slow groove tot uptempo beats met alles tussenin. Listen hard!
 • KAU — 21u00 — live concert in het Grand Café

  KAU is een instrumentaal project gevestigd in Brussel bestaande uit André Breidlid (drums), Matteo Genovese (bas) & Jan Janzen (toetsen). Hun headbobbing muziek is geïnspireerd door jazz en hun verschillende Europese achtergronden. Verwacht je aan broken beats, krachtige ritmes, improvisatie en spontaniteit.
   
 • MRJEANS — 22u00 tot 23u30 — DJ op het terras 

  MRJEANS is een Gentse DJ die graag genres draait van hip-hop tot funk, van disco tot house. Als het maar dansbaar is!

 • EINDE — 01u00

En durf je al eens een hongertje krijgen van al dat dansen? De Smashed Burgers & Fries pop-up in Hof de Plezance houdt speciaal voor jullie haar deuren langer open! 

Praktische info

woensdag 5 juli 2023
19u00 - 23u30

De Republiek Grand Café
Sint-Jakobsstraat 36
8000 Brugge

GRATIS, inschrijven niet nodig

We maken samen stad. Ook met jou.
 • De Republiek 
 • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!