DSC 9937

TURBO Round Up

Het is opnieuw tijd voor de ROUND UP, het laatste TURBO-event van het jaar 2022-2023! We vullen op woensdag 10 mei de Moutvloer, een prachtige zaal in brouwerij De Halve Maan in hartje Brugge.

DSC 9968

💭 𝗟𝗮𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝘀𝗽𝗿𝗲𝗸𝗲𝗿𝘀 💭

𝗫𝗮𝘃𝗶𝗲𝗿 𝗩𝗮𝗻𝗻𝗲𝘀𝘁𝗲 | CEO De Halve Maan

Sinds de lancering van het merk ‘Brugse Zot’ in 2005 gaat het gezwind voor De Halve Maan. Xavier Vanneste, CEO, komt zijn vertellen over zijn kijk op ondernemen, de bekende ondergrondse bierleiding en hoe hij op 24u een crowdlending kon ophalen voor duurzame vernieuwingen.

𝗝𝗼𝗿𝗻 𝗩𝗮𝗻𝘆𝘀𝗮𝗰𝗸𝗲𝗿 | Co-CEO & Founder Henchman

Jorn Vanysacker richtte scale-up Henchman op, een Gents techbedrijf dat software voor advocaten ontwikkelt. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in verschillende industrieën. Zijn vorige project Intuo, HR-software, verkocht hij aan UNIT4, een groot softwarebedrijf.

𝗕𝗷𝗼𝗿𝗻 𝗩𝘂𝘆𝗹𝘀𝘁𝗲𝗸𝗲𝗿 | Co-Founder & CPO WeGroup

WeGroup is een online distributieplatform dat sinds 2017 verzekeringsaanbieders helpt om op een digitale of hybride manier advies te verlenen en op te volgen.

🚀𝗣𝗮𝗻𝗲𝗹 𝗺𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝗕𝗷𝗼𝗿𝗻 𝗩𝘂𝘆𝗹𝘀𝘁𝗲𝗸𝗲𝗿 𝗮𝗹𝘀 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿 🚀

𝗥𝗮𝗻𝗶 𝗩𝗮𝗻𝗱𝗲𝘃𝘆𝘃𝗲𝗿𝗲 | Onest

Rani is therapeut en met haar project Onest helpt ze jonge vrouwen richting meer seksueel zelfvertrouwen.

𝗠𝗮𝗿𝗶𝗹𝘆𝗻𝗲 𝗪𝗮𝘁𝘁𝗲𝗲𝘂𝘄 | Bricoleuse

Maryline creëert feeërieke objecten met droogbloemen en begeleidt speciale momenten zoals geboortes met mooie gedroogde bloemstukken.

𝗔𝗿𝘁𝗵𝘂𝗿 & 𝗞𝗮𝗿𝗲𝗹 | The Visual Company

Als student-ondernemers vonden Arthur en Karel elkaar in hun passie voor technologie en ondernemen en startten ze hun bedrijf dat foto-, videografie en dronevideos maakt.

We sluiten af met een netwerkmoment met hapje & drankje. Ontmoet mede-enthousiastelingen en bond over je eigen dromen en projecten. Wie weet ontmoet jij wel jouw ideale ondernemingspartner?!

📅 woensdag 10 mei 2023

🕢 19.00 uur

📍Zaal De Moutvloer, Brouwerij De Halve Maan, Walplein 26, 8000 Brugge

💰Helemaal gratis! Schrijf je in via Eventbrite.

𝘛𝘶𝘳𝘣𝘰 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘌𝘕𝘛𝘙8000, 𝘋𝘦 𝘙𝘦𝘱𝘶𝘣𝘭𝘪𝘦𝘬 𝘚𝘵𝘢𝘥𝘮𝘢𝘬𝘦𝘳𝘴, 𝘏𝘰𝘸𝘦𝘴𝘵 𝘖𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘦𝘮𝘵, 𝘝𝘪𝘷𝘦𝘴 𝘖𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘦𝘮𝘵, 𝘏𝘦𝘵 𝘌𝘯𝘵𝘳𝘦𝘱𝘰𝘵 𝘦𝘯 𝘚𝘵𝘢𝘥 𝘉𝘳𝘶𝘨𝘨𝘦. 𝘔𝘦𝘵 𝘴𝘵𝘦𝘶𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘈𝘨𝘦𝘯𝘵𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱 𝘐𝘯𝘯𝘰𝘷𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘦𝘯𝘖𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯.


Praktische info

woensdag 10 mei 2023
19u00

Zaal De Moutvloer @ Brouwerij De Halve Maan
Walplein 26
8000 Brugge

gratis reserveren

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!