DSC 1458

WeerWoord Bootcamp

WeerWoord is een platform in Brugge dat podium biedt aan nieuwe stemmen. Letterlijk! Maandelijks organiseert het WeerWoordteam twee Open Mic-avonden in Korf, de gedeelde ontmoetingsplek die De Republiek inzet als proeftuin voor experiment.

DSC 1446

WeerWoord ontstond toen vier Brugse enthousiaste artiesten met hetzelfde idee door De Republiek werden samengebracht. Die artiesten zijn: Nina Everaert (stadsdichter Damme, finaliste BK Poetry Slam 2022-2023, spoken word artieste en rapper), Dalilla Hermans (journalist, schrijver, columniste, theatermaker en podcast-host), Willem Blontrock/aka Doc Senz (rapper, beatmaker, producer) en Karim Shatla (all-round comedyfanaat, frontman van verschillende underground bands). 

Naast de open mic-avonden voor (beginnend) comedian en woordkunstenaar, organiseren ze nu een tweedaags 𝐁𝐎𝐎𝐓𝐂𝐀𝐌𝐏 voor performers. Plaatsen zijn beperkt en deelnemers krijgen een podiumplaats op de line-up op één van onze volgende events!

Onder de vleugels van Willem Blontrock (Doc Senz), Karim Shatla en Nina Everaert krijgt elke deelnemers tips & tricks om hun performance naar een hoger niveau te tillen, van creatief schrijven tot podiumpresence. In totaal krijg je 4 verschillende workshops.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar weerwoordbrugge@gmail.com.

Deelname aan het WeerWoord-bootcamp kost je niets, buiten enthousiasme en een gesmeerde boterham voor 's middags.

Praktische info

maandag 3 april + dinsdag 4 april
10u00 - 15u00

Korf
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

Gratis en op inschrijving.

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!