DSC 0042 2

WeerWoord: Kick-Off

WeerWoord is een platform in Brugge dat podium biedt aan nieuwe stemmen. Letterlijk! Maandelijks organiseert het WeerWoordteam twee Open Mic-avonden in Korf, de gedeelde ontmoetingsplek die De Republiek inzet als proeftuin voor experiment. Op dinsdag 2 februari gaat WeerWoord van start met een kick-off!

325773686 596837838921411 1454688752097486843 n

WeerWoord ontstond toen vier Brugse enthousiaste artiesten met hetzelfde idee door De Republiek werden samengebracht. Die artiesten zijn: Nina Everaert (stadsdichter Damme, finaliste BK Poetry Slam 2022-2023, spoken word artieste en rapper), Dalilla Hermans (journalist, schrijver, columniste, theatermaker en podcast-host), Willem Blontrock/aka Doc Senz (rapper, beatmaker, producer) en Karim Shatla (all-round comedyfanaat, frontman van verschillende underground bands). 

Maandelijks zijn er twee Open Mic-avonden. De ene avond ligt de focus op tekst: kom zingen, rappen, slammen, voordragen … of breng op jouw unieke manier een verhaal. De andere avond staat helemaal in het teken van comedy: test jouw stand up-materiaal uit of kom gewoon luisteren en genieten.

Op donderdag 2 februari is er de kick-off van WeerWoord met een focus op tekst. Kom in het publiek genieten, of grijp zelf de microfoon. Tijdens deze eerste editie nemen de vier initiatiefnemers zelf ook plaats op het podium. De getalenteerde Brugse singer-songwriter Monsi versterkt de line-up. 

Volg WeerWoord via FB (WeerWoord Brugge) of IG (@weerwoordbrugge).

Nina, Karim, Willem en Dalilla organiseren WeerWoord in samenwerking met De Republiek en met steun van Jeugddienst Brugge

Praktische info

donderdag 2 februari 2023
19u30

Korf
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

Gratis en niet op inschrijving.

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!