DSC 1486

WeerWoord Spoken Word

WeerWoord is een platform in Brugge dat podium biedt aan nieuwe stemmen. Letterlijk! Maandelijks organiseert het WeerWoordteam twee Open Mic-avonden in Korf, de gedeelde ontmoetingsplek die De Republiek inzet als proeftuin voor experiment.

DSC 1471
DSC 1420
DSC 1491
DSC 1503
DSC 1427
DSC 1462
DSC 1515
DSC 1475
DSC 1507
DSC 1497

WeerWoord ontstond toen vier Brugse enthousiaste artiesten met hetzelfde idee door De Republiek werden samengebracht. Die artiesten zijn: Nina Everaert (stadsdichter Damme, finaliste BK Poetry Slam 2022-2023, spoken word artieste en rapper), Dalilla Hermans (journalist, schrijver, columniste, theatermaker en podcast-host), Willem Blontrock/aka Doc Senz (rapper, beatmaker, producer) en Karim Shatla (all-round comedyfanaat, frontman van verschillende underground bands). 

Maandelijks zijn er twee Open Mic-avonden. De ene avond ligt de focus op tekst: kom zingen, rappen, slammen, voordragen … of breng op jouw unieke manier een verhaal. De andere avond staat helemaal in het teken van comedy: test jouw stand up-materiaal uit of kom gewoon luisteren en genieten.

Donderdag 19 september staat in het teken van spoken word. Inschrijven voor het open podium doe je door de avond zelf iemand van het WeerWoord-team aan te spreken voor de aanvang van de programmatie (20u!) Wij ontvangen je met open armen! 

Volg WeerWoord via FB (WeerWoord Brugge) of IG (@weerwoordbrugge).

Nina, Karim, Willem en Dalilla organiseren WeerWoord in samenwerking met De Republiek en met steun van Literatuur Vlaanderen

Praktische info

donderdag 19 september 2024
19u00

Korf
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

Gratis (vrije bijdrage) en niet op inschrijving.

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Gezocht: vertellers voor PUUR, ons gloednieuw vertelfestival! Stel je kandidaat!