263652282 319868466646158 1192797167338347750 n

Van globetrotter naar jonge ondernemer

Vanaf maandag 6 juni is er opnieuw een zomer pop-up in Hof de Plezance. Globetrotter Emma van Marlow Cooking and Courses test er haar concept uit. Een grote stap voor deze jonge onderneemster!

Emma

Emma werkte als jobstudent in een Thais restaurant waar ze voor het eerst helemaal verliefd werd op de Aziatische keuken. Ze leerde er écht Thais eten en genoot nog het meest van de gerechten die niet op de restaurantkaart stonden. Tijdens haar opleiding Voeding- & Dieetkunde trok ze naar Australië voor een stage. Daarna volgenden Bali, Sri Lanka en Laos. Ze verdiepte zich telkens helemaal in de lokale keuken.  

Eens terug in België ging Emma opnieuw aan de slag in de horeca. Kort daarna viel ze mentaal in een diepe put. Tot ze opnieuw begon te koken ... Dit bleek haar therapie om er opnieuw bovenop te komen. Voor Emma een duidelijk signaal dat koken haar passie is en ze hier verder iets moest mee doen. Via het starterslabo werden haar abstracte ideeën concreet, en zo ontstond Marlow cooking & courses. 

Vanaf 6 juni test Emma haar concept in een pop-up uit in Hof de Plezance, ons gezellig bijgebouw dat grenst aan het terras. Hou je van wereldkeuken? Trakteer jezelf dan op haar exotische take-away gerechten of schrijf je in voor een kookworkshop!

www.republiekbrugge.be/marlow
www.marlow-cooking.be

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!