DSC 2111

Nieuwe makers voor Handmade in Brugge

Het Handmade in Brugge netwerk krijgt er 6 nieuwe labelhouders bij! Dat maakt dat de teller ondertussen op 92 makers staat. 

DSC 2067

Onze stad is vandaag de thuisbasis voor tal van vakmensen, ontwerpers en ambachtelijke ondernemingen. Handmade in Brugge, een project dat samen stad maakt met De Republiek, laat al sinds 2014 het publiek kennismaken met dit rijke verleden en met de vele ambachtslui die op hedendaagse wijze hun ambacht beoefenen.

Jaarlijks reikt Handmade in Brugge labels uit aan makers die uitblinken in hun ambacht en duidelijk het verschil maken. Het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE vormt een erkenning voor hun ambachtelijk vakmanschap. Uit de 15 inzendingen koos de jury een mooie selectie van 6 makers. Een bijzondere variatie aan ambachten is opnieuw vertegenwoordigd, 6 totaal verschillende disciplines, 6 uitzonderlijke makers: Atelier Billiet, Guitarras de Brujas, De Brooderij, Zeepzot, Sam Serveert en The Silver Hand.

Naast de 6 nieuwe makers pakte Handmade in Brugge op 15 juni ook uit met een nieuwe huisstijl en website. De stadgids editie 2022-2023 met een overzicht van alle 92 makers en handig stadsplan kan je onder andere vinden in ons Grand Café.

www.handmadeinbrugge.be