Mn Beessie En Ik Johan Kramer HALAL still1

Mijn Beessie en ik

Een tragikomische documentaire over de onafscheidelijke band tussen huisdieren en hun baasjes. Hebben we huisdieren nodig om een gat op te vullen in ons menselijk bestaan? Want hoe leuk is het om te leven met een intelligent varken, eigenzinnige naaktkat, dansende hond, spirituele naaktslak of Insta-kat? En wat zegt dit eigenlijk over onszelf? In een visuele reis langs doorsnee Nederlandse huishoudens zien we hoe diverse baasjes hun leven totaal wijden aan hun huisdieren en hoe zij een onmisbare factor zijn in hun leven.

Mijn Beessie en ik is een empathisch portret van de bijzondere relatie tussen mens en huisdier. Een heerlijke film voor jong en oud! Of je nu van dieren houdt of zelfs als je niets met dieren hebt.

Hebben dieren dezelfde gevoelens als mensen?

+

KIP-debat *
Na de film gaan we in de zaal samen denken, spreken & spelen. Gideon Hakker (theatermaker en filosofisch gespreksleider) brengt uitdagende denkvragen mee en zorgt voor een kleine theatrale twist. Hij gaat in op thema’s uit de film. De vertoning is voor jong & oud en … ook jouw huisdier is welkom! Helaas niet in de cinemazaal zelf, maar wél digitaal. Stuur een leuke foto en de naam van jouw huisdier door naar info@brugge2030.be. Wij zorgen ervoor dat ze shinen op Docfest!

*KIP = Kinderen In het Publiek

i.s.m. met Brugge 2030


zaterdag 25 november
16u30 - Cinema Lumière

Tickets

Terug naar overzicht

regie: Johan Kramer
land
: Nederland
jaar:
2022

gesproken taal: Nederlands
ondertiteling: Nederlands
speelduur:
76 min.


Tickets

Koop je tickets online of aan de ticketbalie van Cinema Lumière. Je krijgt korting met UITpas bij aankoop van je ticket aan de kassa, niet online.

Kom je naar Docfest als persmedewerker of filmprofessional? Stuur een mail naar sofie@republiekbrugge.be en geef door welke film(s) je wenst bij te wonen.

Openingstijden ticketbalie Cinema Lumière
Maandag t/m donderdag van 14u00 tot 20u00
Vrijdag en zaterdag van 14u00 tot 22u00
Zondag van 10u30 tot 22u00

Ticketprijzen
Standaardticket: € 11,5
Tickets voor 65+: € 11
Tickets voor -26j: € 9,5
UiTPAS: 20% van standaardticket

Ook voor combitickets (film + workshop), de boekvoorstelling en reservatie VR beleving kan je terecht bij Cinema Lumière.

Tienrittenkaart Cinema Lumière: € 80
De tienrittenkaart kan je gebruiken op Docfest en blijft 6 maanden geldig voor alle films in Cinema Lumière. Ze is niet persoonlijk, dus je kunt ze ook delen met familie en vrienden.

Ook vouchers en geschenkbonnen van Cinema Lumière kunnen ingeruild worden voor een festivalticket.

Tickets

Praktisch

Festivallocatie
Cinema Lumière
Sint-Jakobsstraat 36
8000 Brugge

Festivalcafé
Grand Café De Republiek
Sint-Jakobsstraat 36
8000 Brugge

Vlot te bereiken met de fiets. Kom je toch met de wagen, dan kan je parkeren in Parking Biekorf. Kom je met de trein, dan is het circa 15 min. wandelen vanaf het station.

Toegankelijkheid
Alle festivallocaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, behalve De Tank.

Ondertiteling
Alle films zijn ondertiteld in het Nederlands. De gesproken taal staat te lezen bij de filminfo.

Rij 1

Gezocht: vertellers voor PUUR, ons gloednieuw vertelfestival! Stel je kandidaat!