De Republiek | Grand Café

Jouw plek in Brugge voor lunch, apero of diner:

Grand Café De Republiek

DSC 3668

In de Brugse Sint-Jakobsstraat bevindt zich een monumentaal gebouw met een rijke geschiedenis. Stap je er vandaag binnen, dan kom je terecht in een groene en sfeervolle plek die lééft.

Dat is het Grand Café van De Republiek. Welkom in het hart van ons huis, dat we maar al te graag met jou delen. 

Het is de plaats waar je eet, leest, praat, kijkt, luistert. Waar je op je gemak zit. Op koude dagen is het gezellig binnen te doen, bij warm weer is het heerlijk vertoeven in onze wilde stadstuin.

Op het menu van
het Grand Café

Ons menu is de reden dat je hier bent in the first place. Het keukenteam verrast je elke dag met een nieuwe lunch, maar daarnaast staan er ook enkele vaste waarden op onze kaart. Kiezen uit vis, vlees of vegan is bij ons vanzelfsprekend. 

Blijf gerust plakken, dat hebben we graag. We zijn er na de lunch voor een goede kop koffie of thee, met een lekker stuk taart of verse cinnamon bun. ’s Avonds kan je dan weer bij ons terecht voor een drankje, kleine sharing dishes of diner.

Reserveren bij Grand Café De Republiek

We zijn elke dag open van 12u00 tot 01u00. Op dinsdag openen we de deuren om 15u00.

Wie zeker wil zijn van de lunch, kan een tafel reserveren. 

Reserveer een tafel voor de lunch

Voor apero en diner kan je reserveren vanaf 6 personen via reservaties@republiekbrugge.be of 050 73 47 64.

Ben je met minder dan 6 personen? Spring zeker even binnen, of bel ons voor je langskomt. We kijken graag of er plaats voor je is. 

Onze keuken

Van en voor Brugge. Want ook in het Grand Café staat onze stad centraal. Met het Brugs Food Lab als kompas proberen we zoveel mogelijk met lokale en duurzame producten en handelaars te werken. Een work in progress, maar elke dag zetten we een stapje dichter bij dat doel. We geloven er écht in en gaan er voor.

Zin om je verder te verdiepen in ons verhaal? Neem dan zeker een kijkje bij over ons. Daar lees je meer over onze andere projecten en dromen.

DSC 7940

Werken bij

Grand Café De Republiek

Goesting gekregen om ons team te versterken? Voor het Grand Café zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen. Ontdek onze vacatures.

Bekijk de vacatures

Cadeaubon van het Grand Café

Zot van onze gerechten en cocktails of hang je graag uren aan onze toog? Die ervaring wordt nog beter wanneer je hem deelt met anderen. Geef eens ons Grand Café cadeau, in de vorm van een bon.

coming soon

DSC 6477 2

Gun het Grand Café team een digitale fooi. 

Als eerste horecazaak in België starten we met een digitaal fooisysteem. Lekker gegeten? Genoten van de fijne bediening? Gun ons Grand Café team dan een fooi via de QR code op de tafels. 

Dankjewel!

Dit zijn onze horecapartners
CRISTAL site
Boer Bas site
Bdl S site
CAMPARI site
Diageo site
DBC site
Duvel site
Horeca Totaal site
Lipton site
Odilon site
Oxfam site
Pepsi site
Spa site
Verzet site
Viven site
Volatile site

Schrijf je in voor de Prijs Jonge Makers '22!