DSC 0465

Aan de slag met duurzame (ver)bouwtechnieken - bezoek

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Avansa en De Republiek zetten de komende maanden de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. We willen vooral inspireren, maar ook heel concreet op weg zetten. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Laat je verrassen door deze gloednieuwe reeks workshops, bezoeken achter de schermen, fietstochten, challenges… Fijne activiteiten die prikkelen en knappe praktijken in de etalage zetten. En bovendien; allen dragen ook bij aan een beter klimaat!

Klimaatalliantie verbouwen 2

Aan de slag met duurzame (ver)bouwtechnieken - bezoek

Tine & Eddy voerden een grondige renovatie uit van hun woning en zijn trots dat deze nu volledig fossielvrij verwarmd wordt! Hiervoor verdiepten ze zich in heel wat energiebewuste (bouw-)technieken. Benieuwd om te ontdekken welke keuzes ze maakten m.b.t isolatie, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatie…? Ze zetten de deur van hun woning graag open om je, samen met de renovatiecoach van Stad Brugge, mee te nemen doorheen het verbouwproces en hun realisaties te tonen. Een uitgelezen moment om je te laten inspireren als je zelf plannen hebt om te (ver-)bouwen! Of om jouw vragen en twijfels eens te bespreken met ervaringsdeskundigen en een onafhankelijke renovatiecoach

✹✹✹

Met deze reeks zetten De Republiek & Avansa de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorge
n

Praktische info

zaterdag 19 oktober 2024
10u00 tot 12u00

Duurzame woning
Tempelhof 1O
8000 Brugge

Gratis, met inschrijven

inschrijven

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!