DSC 0465

Rekuup duurzaam en circulair shoppingweekend

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Avansa en De Republiek zetten de komende maanden de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. We willen vooral inspireren, maar ook heel concreet op weg zetten. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Laat je verrassen door deze gloednieuwe reeks workshops, bezoeken achter de schermen, fietstochten, challenges… Fijne activiteiten die prikkelen en knappe praktijken in de etalage zetten. En bovendien; allen dragen ook bij aan een beter klimaat!

Klimaatalliantie shoppingweekend 01

Rekuup duurzaam en circulair shoppingweekend

Doe mee met het shoppingweekend van Rekuup! Een tweedaagse vol workshops, demo’s en talks die je inspireren om duurzaam en circulair te winkelen. De Handmade in Brugge makers die betrokken zijn bij het Rekuup project tonen je hoe je langer geniet van je aankopen. Bezoek hun winkels of spring binnen in de bruisende Rekuup pop-up. Ook in het Sashuis is er naast een reeks activiteiten ook een afsluitende expo met een mooi overzicht van wat het voorbije Rekuup jaar bracht. Het volledige programma vind je op www.rekuup.be. i.s.m. Shopping Brugge. Rekuup maakt deel uit van het Green Retail-project dat De Republiek opzet i.s.m. Handmade in Brugge, met steun van de Europese Unie.

✹✹✹

Met deze reeks zetten De Republiek & Avansa de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorge
n

Praktische info

zaterdag 30 november & zondag 1 december 2024
13u30 tot 18u00

Pop-up Zilverpand
Zilverpand 26
8000 Brugge

Gratis, zonder inschrijven

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!