Voor Chef Locale zetten vijftien Brugse chefs een gerecht met de seizoensgroente pompoen op de kaart. Van 1 tot 30 november proef en quoteer jij die gerechten. In december kiest de jury de ultieme Chef Locale uit de vijf publieksfavorieten. Leuke extra: wie stemt maakt kans op een restaurantbon t.w.v. €50.
Uiteraard doen wij mee met Chef Locale! Want in ons Grand Café vinden we duurzame en lokale voeding topprioriteit. Chef Steefan gaf voor de gelegenheid onze North Sea een pompoen make-over. Kom proeven, stemmen, duimen en vingers aflikken.
Chef Locale ondersteunt Brugse restaurants die kiezen voor duurzame, lokale en seizoensgebonden voeding. Het is een initiatief van het Brugs Food Lab in samenwerking met Stad Brugge, Westtoer, Dienst klimaat,De Broodsmid, Flavourite, Circular Hub, De Republiek, Horeca Brugge, Lekker van Hier en Guido Francque.
Praktische info
stemmen kan van 1 november - 30 november