DSC 1507

De Delicate Revolutie #3: Over lichamen, tegen validisme

Van sommige ontmoetingen zegt men dat er een voor en na is, omdat ze je leven veranderen. Met De Delicate Revolutie lanceren KAAP en De Republiek een nieuwe reeks waarin een geëngageerde artiest en een vakspecialist elkaar voor de eerste maal ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan en dit in de intieme setting van Korf.

Anais van ertvelde carmen de vos44

De Delicate Revolutie is een salon over urgente sociaal-maatschappelijke thema's in relatie tot de manier waarop wij onze levens verbeelden. Verwacht een ontmoeting, een charged first date, waar we bij elkaar vinden wat we niet dachten te zoeken, met elkaar in verbinding gaan en een tedere radicalisatie* ontketenen. Moderator van deze reeks is theatermaker, schrijver en Knack-columnist Martha Balthazar.

De Delicate Revolutie #3: Over lichamen, tegen validisme

In deze derde van de reeks salons verwelkomt Martha Balthazar sprekers Anaïs Van Ertvelde en Mira Thompson voor een eerste ontmoeting.

Auteur en onderzoeker Anaïs van Ertvelde nodigt kunstenares en zangeres Mira Thompson uit voor een ontmoeting en eerste gesprek.

Wat bindt hen als (makende, zoekende) mensen los van hoe zij en hun lichaam gepercipieerd worden door anderen? Wat betekent het voor hun beide praktijken om telkens met onbegrip en onkunde te worden geconfronteerd? En wat zijn hun visies op zorg

i.s.m. KAAP
foto
©️Carmen De Vos

Praktische info

zondag 5 november 2023
14u

Korf
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

Voor deze activiteit bepaal je zelf hoeveel je kan betalen. Als je een hogere ticketprijs betaalt, dan maak je het mogelijk dat anderen minder betalen. Zo dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten en maken we kunst en cultuur toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

tickets

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers 

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!