Prod Liza Traen Sugar Love 70x100 h

Lokale kunst in een muisklik

Xander Demol startte met het online platform Smallfish om lokale kunstenaars te helpen de volgende stap in hun carrière te zetten.

DSC 0877

Heel wat kunstenaars staan op een bepaald moment in hun leven met één been in een professionele carrière en met het andere been in de dagelijkse realiteit. Xander geeft ze met Smallfish een extra duw naar duurzame onafhankelijkheid.
Een breed publiek op een toegankelijke manier laten kennismaken met het werk van kunstenaars is daarin cruciaal. 

Xander doet dit door hen te verzamelen op één website. Je koopt er lokale kunst en maakt kennis met de personen achter de werken. Koper en kunstenaar kunnen via Smallfish ook vlot contacten leggen met elkaar. Het maakt ook helemaal niet uit of je voor het eerst koopt of een doorwinterde verzamelaar bent, je muren vullen met waardevolle hedendaagse kunst was nog nooit zo eenvoudig.

Over Xander Demol van Smallfish

Een bezig bij, dat is het minste wat je van Xander kan zeggen. Na een carrière als DJ en ondernemer (Café The Top), een tussenstop in Azië en Australië kwam hij in IT terecht. Het verhaal van Smallfish startte in het Grand Café van De Republiek ergens in oktober 2020.  Een babbel met een bevriende kunstenaar die vooral werken verkoopt aan vrienden en familie zette hem aan het denken. In april 2022 werd Smallfish gelanceerd! 

Expo in De Republiek Grand Café

Bewonder de werken van onze lokale kunstenaars in de expo in De Republiek Grand Café van 28 juni 2022 tot 16 september 2022.

www.smallifsh.art
www.republiekbrugge.be

Vier het vele Brugse makerstalent tijdens de Nacht van de Makers!