Korf

Korf is een café en eventlocatie om de hoek van De Republiek. Het is een open ontmoetingsplek waar we verbinding zoeken met de organisaties en bewoners uit de buurt.

Korf

We zetten Korf in als proeftuin binnen het brede verhaal van De Stadsrepubliek, dat streeft naar een duurzame stadsontwikkeling waarbij sociale en economische waarden hand in hand gaan.

Iedereen is welkom in Korf, voor een evenement, na een voorstelling in de Biekorf en op vaste dagen voor een pint en een babbel. De programmatie krijgt op verschillende manieren vorm: door ons, door partners of organisaties uit de buurt, door stadsbezoekers en bewoners. Het is een safe space waar dromen, meningen en inzichten samenkomen.

Wil je zelf iets organiseren in Korf? Hier vind je meer details over de mogelijkheden.

Programma Korf

Openingsuren
ma: Monday Takeover door Viro vzw van 12u tot 17u30
di: Tuesday Takeover door TURBO en Ant-Woord! van 12u tot 17u30
woe: Wednesday Takeover door 't Veldzicht van 12u tot 17u30
vrij: café van 16u tot 01u
zat: café van 16u tot 01u
Locatie
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

Monday Takeover door Viro vzw
Met veel goesting schenkt Viro vzw jouw drankje uit op maandagmiddag. Viro is een organisatie voor mensen met een beperking of psychische kwetsbaarheid en gaat voluit aan de slag met ieders talenten, mogelijkheden en kwaliteiten. 

Tuesday Takeover door TURBO en Ant-Woord!
Elke dinsdagmiddag vind je Emma van TURBO en Louise van Ant-Woord! in Korf. Heb je een idee rond creatief, sociaal of ander ondernemerschap? Wil je een event op poten zetten? Nood aan een babbel of op zoek naar gelijkgestemde zielen? Emma en Louise verwelkomen je met open armen en oren. De koffie zal klaarstaan, en de frigo gevuld met lekkere drankjes.

Wednesday Takeover door 't Veldzicht vzw
’t Veldzicht
werkt met de vele talenten van mensen met een beperking en/of kwetsbaarheid. De Wednesday Takeover in Korf zien zij als een 'enclaveproject' waarbij hun deelnemers instaan voor de uitbating van de bar. Dit project past perfect binnen hun inclusievisie. 

DSC 6710
DSC 2219
DSC 2238
DSC 6688
DSC 0643
DSC 0646
DSC 0737

Solliciteer bij De Republiek! Bekijk hier de vacatures.