Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soep & Feiten: Filip Claeys

12 mei om 12:00 - 13:00

Keukenchef is voor hem het mooiste beroep ter wereld. En dat merk je. Met een onvoorwaardelijke passie voor pure producten van bij ons, bereidt hij originele en authentieke gerechten. Als bezield stichter van NorthSeaChefs stelt hij alles in het werk om minder bekende, onbeminde vissoorten en bijvangst, gevangen door lokale vissers, gegeerd te maken. Met creatieve recepten en technische fiches moedigen NorthSeaChefs andere chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde wijze om te gaan met deze respectvol gevangen vissen en bijvangst.

Filip Claeys werd uitgenodigd om over NorthSeaChefs te praten naar aanleiding van de 5de editie van (H)eerlijk Brugge. Dit festival over duurzame voeding gaat door op zondag 31 mei vanaf 11u in het Astridpark en wordt georganiseerd door het Brugs Food Lab en de dienst leefmilieu.

✭ dinsdag 12 mei, van 12u tot 13u
✭ Grand Café De Republiek – Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge
✭ Prijs: € 5 (incl. soep). Je hoeft niet op voorhand in te schrijven.

Soep & Feiten is een initiatief van Vormingplus regio Brugge i.s.m. De RepubliekMasereelfonds Brugge en Openbare Bibliotheek Brugge

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
12:00 - 13:00