DSC 0465

#Niksnieuwjaar - Hoe koop je een jaar lang geen nieuwe spullen?

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Avansa en De Republiek zetten de komende maanden de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. We willen vooral inspireren, maar ook heel concreet op weg zetten. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Laat je verrassen door deze gloednieuwe reeks workshops, bezoeken achter de schermen, fietstochten, challenges… Fijne activiteiten die prikkelen en knappe praktijken in de etalage zetten. En bovendien; allen dragen ook bij aan een beter klimaat!

Klimaatalliantie website 4

#Niksnieuwjaar: hoe koop je een jaar lang geen nieuwe spullen?

In 2022 besloot Marlies om een challenge aan te gaan: een jaar lang Niks Nieuws kopen. Ze doopte het project #Niksnieuwjaar. Het werd een boeiend jaar vol avonturen en zoektochten, maar ook een jaar van loslaten en leren leven in een compleet nieuwe en verhelderende mindset.  
Met deze boeiende lezing vertelt Marlies haar verhaal en wil ze mensen inspireren. Ze legt haar basisprincipes en drijfveren uit aan de hand van vrolijke anekdotes uit een bewogen challenge.  

✹✹✹

Met deze reeks zetten De Republiek & Avansa de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorge
n

Praktische info

24 januari 2024
19u30 tot 21u

Korf
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

€ 8 

inschrijven

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers