DSC 0465

Vegan bakken - workshop door Chez Mariette

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Avansa en De Republiek zetten de komende maanden de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. We willen vooral inspireren, maar ook heel concreet op weg zetten. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Laat je verrassen door deze gloednieuwe reeks workshops, bezoeken achter de schermen, fietstochten, challenges… Fijne activiteiten die prikkelen en knappe praktijken in de etalage zetten. En bovendien; allen dragen ook bij aan een beter klimaat!

Klimaatalliantie chezmariette

Vegan bakken - workshop door Chez Mariette

Zou jij ook zo lekker vegan willen bakken? Taarten, cakes en koekjes bakken zonder eieren, room en boter? Overheerlijk en bovendien goed voor onze planeet? Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen en de fijne kneepjes van het vegan bakken zodat je ook thuis op een duurzame manier aan de slag kan!

Marieke van Chez Mariette maakt al jaren vegan taarten alsof ze voor haarzelf zouden zijn; overheerlijk en met kwaliteitsvolle ingrediënten. Je krijgt heel wat tips en gaat zelf ook aan de slag. UIteraard proef je nadien van al dat lekkers!

✹✹✹

Met deze reeks zetten De Republiek & Avansa de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen.

Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorge
n

Praktische info

20 maart 2024
19u tot 21u30

Avansa Regio Brugge
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

€ 35 

VOLZET

We maken samen stad. Ook met jou.
  • De Republiek 
  • Stadmakers